Barion Pixel Használsz arckrémet? – Cremediq

Használsz arckrémet?

Persze, hogy használsz! 

Rendszeresen krémezed az arcod….de néha mégis úgy érzed, hogy feszül és száraz a bőröd?

Bizony, eljön az idő, amikor a krémek önmagukban már nem elegendőek!

Nem szükséges ilyenkor lecserélni a jól bevált krémet, de mindenképpen érdemes kiegészíteni olajokkal! Esténként 3-4 csepp egy jól összeállított olajszérumból segít!

Az olajszérum természetes összetevői pótolják a bőr hiányzó lipid-mennyiségét, rendszeres használatával megszűnik a húzódó, száraz érzés az arcon! A bőrazonos olajkomponensek rugalmassá, élettelivé teszik a bőrt, visszaadják teltségét és megtartják, vagy visszaállítják egészséges állapotát!

Így működik naturkozmetikai szérumunk, a Cremediq No.1 is! 

Bőrtápláláló tiszta, minőségi növényi olajokat (jojoba, olíva, argán-olaj) és ránctalanító hatású illóolajokat (tömjén- és répamag illóolaj) tartalmaz, valamint bőrregeneráló és antioxidáns hatású E-vitamint. Komplex, természetes, egyedi összetétele csodát tesz a bőrrel és stresszoldó- szorongásoldó hatású is karakteres illatjegyei aromaterápiás hatásának köszönhetően!

Aki azonban érzékeny az illatokra, neki a No.1 MOM segíthet. Szintén ez a verzió, azaz a No.1 MOM használható teljes biztonsággal és maximális hatékonysággal terhesség alatt is!


Dr. Pallagi Edina

2022. 02. 19.