Barion Pixel Nyári téma: a narancsbőr – Cremediq

Nyári téma: a narancsbőr

Beszéljünk picit a narancsbőrről, vagyis a cellulitról.

Téged is zavar az egyenetlen bőrfelszín, pl. a combokon? Az apró gödröcskék a bőrödön? Pedig tulajdonképpen mindez “természetes” jelenség! Az, hogy kialakul, egyszerűen a női kötőszövet jellemzőinek következménye!

Ha mégis tennél ellene, és nyitott vagy a természetesen hatékony készítményekre, próbáld ki a CREMEDIQ CELL-ELITE-et. Egyedi összetételét úgy fejlesztettem, hogy a benne lévő komponensek mindegyike hat valamilyen módon a narancsbőrre. Van olyan összetevő, amely a zsírsejtek méretét csökkenti, van amely a keringést fokozza és olyan is amely a zsírbontást stimulálja. Ráadásul ezek a hatások mind összeadódnak a látványosabb eredmény érdekében.
Az termékben 4 illóolaj, 2 növényi olaj, 1 növényi kivonat és 2 vitamin dolgozik a narancsbőr megjelenésének csökkentésén. Emellett a CELL-ELITE ápolja és táplálja is a bőrt. Az kezelt területen nincs szükség további krém, vagy testápoló használatára. A szárazolaj ugyanis egyúttal táplálja, rugalmassá, selymessé is teszi a bőrt. Nagy előnye továbbá a klasszikus krémekkel, testápolókkal szemben: a mennyiség! Egy-egy alkalommal sokkal kevesebbet, nagyjából egyharmadnyi mennyiséget elegendő használni a szárazolajból, mint egy krémből, az eredmény pedig magáért beszél!
És van még egy további különbség a hagyományos narancsbőr elleni készítményekkel szemben: a CELL-ELITE nem okoz égő érzést, bőrpirosodást. A termék működési mechanizmusa más: több támadásponton ható, tudományosan igazolt komponenseket alkalmaz, optimálisan megfelelő mennyiségben.
 
További részletek a webshopban:


Dr. Pallagi Edina, termékfejlesztő, tulajdonos, gyógyszerész, szakgyógyszerész

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.