Barion Pixel Őszi bőrápolás – Cremediq

Őszi bőrápolás

Ősszel, a megváltozott időjárás miatt a bőrápolásunkon is érdemes változtatni. Az egyre hidegebbé, szelesebbé váló időben bőrünk nagyobb igénybevételnek van kitéve, különösen az arc és a kezek érintettek. Mit tehetünk, hogy a bőr egészséges megjelenését megtarthassa, védelmi funkcióját elláthassa?

Íme pár javaslat:

Arcápolásra, szemkörnyékre ilyen időszakban elsősorban olajszérum, olajos szemkörnyékápoló javasolható, a kéz bőrére pedig egy jól összeállított, selymes balzsam, ami megelőzi, vagy kezeli a kiszáradást, kipirosodást. A jól összeállított formulák gyorsan beszívódnak, nem marad olajos utóérzet és nagyon kis mennyiség is elegendő a hatékony bőrtápláláshoz.

A CREMEDIQ-nél a természetes anyagokkal történő bőrápolás mellett tettük le a voksunkat. Termékeink segédanyagmentesek, csak magas minőségű természetes növényi vajakat, olajokat, illóolajokat tartalmaznak. A növényi összetevők koncentráltan tartalmaznak bőrtápláló zsírsavakat, zsírésztereket és vitaminokat is! Például A-, E-, D-, K-vitaminok találhatók számottevő mennyiségben egyes növényi vajakban és olajokban. Mindezek regenerálják a bőrfelszínt, támogatják természetes védekezőképességét, segítenek abban, hogy a bőr visszanyerje rugalmasságát, pótolják a lipideket és csökkentik a bőrből történő vízvesztést.

Termékeink közül például a No.1 és a No.1 MOM olajszérumok, EYES és EYES MOM szemkörnyékápoló olajok, illetve az EX-M-A regeneráló balzsam tökéletes választás lehet.

De nézzük, kinek segíthet pl. az EX-M-A balzsam?

Elsősorban azoknak lehet jó választás, akinek…

1, megviselte a hideg időjárás a bőrét

2, nagyon szárazzá, kirepedezetté váltak bizonyos bőrterületek pl. a kézfejen, az arcon, vagy a hajlatokban

3, visszatérően jelennek meg száraz, viszkető, hámló területek a bőrön és a tünetek hátterében nem áll súlyos bőr- vagy egyéb betegség

4, az átlagosnál többször szükséges fertőtlenítenítő-szert használnia és kezet mosnia

5, szeretne természetes, hosszan tartó regenerálást

6, szereti a naturkozmetikumokat és fontos számára, hogy az adott termék magas minőségű, megbízható és hatékony legyen

7, szereti a levendula megnyugtató illatát 😊

A balzsam után érdemes azt is megnéznünk, hogy kinek és miben segíthet egy komplex, jól összeállított olajszérum, mint amilyen pl. a CREMEDIQ No.1? Hogy kinek is ajánljuk?

Tulajdonképpen mindenkinek, aki…

1, közelít a 40-hez és aki már elmúlt 40 😊

2, úgy érzi, hogy arcbőre elvesztette korábbi rugalmasságát, teltségét

3, fontosnak tartja a tudatos bőrápolást, de nincs ideje ezzel hosszasan foglalkozni

4, szeretné megőrizni arcbőre egészségét

5, szeretné megelőzni az idő múlását jelző jelek kialakulását

6, kizárólag természetes összetevőkből álló, károsanyagmentes kozmetikumot keres

7, nem akarja böngészni az összetevők listáját, de megbízható terméket szeretne

8, nem bánja, ha a termék aromaterápiás hatású is egyben (a No.1 és EYES illata belélegezve pl. stressz- és szorongásoldó hatású)

9, ajándékot keres, vagy önmagát lepné meg.

Ősszel is jó választás tehát egy segédanyag-mentes, csak aktívan ható összetevőket tartalmazó szérum, vagy balzsam. Így a bőrre gyakorlatilag csak olyan anyag kerül, ami hatással is bír, nem pedig állagjavítás, vagy állag-formálás miatt került bele a termékbe, majd onnan a bőrünkre.

Az említett termékek és további készítmények is megtalálhatók itt a webshopban (= Termékek menüpont alatt).

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.